Vrije plaatsen voor schooljaar 2022-2023

Momenteel heeft onze school wachtlijsten in de kleuterschool voor elke klas en in de basisschool met uitzondering van het 3de en 6de leerjaar. Dit wil zeggen dat er momenteel dus geen plekken meer vrij zijn en er dus geen leerlingen vrij ingeschreven kunnen worden met als uitzondering het 3de en 6de leerjaar.

Wat kan u dan wel doen?

Indien u toch graag een plekje zou hebben voor uw zoon of dochter op onze school dient u zich op de wachtlijst te plaatsen. Dit kan op afspraak via secretariaat@freinetschooldepluim.be

Vanaf het moment dat u bovenaan de wachtlijst staat en er een plek vrij komt in de klas waarvoor u uw kind heeft aangemeld zal u telefonisch door ons gecontacteerd worden met de vraag of u uw zoon of dochter wil inschrijven.

Uw plaats op de wachtlijst kunt u tevens ook zelf opvolgen via https://www.meldjeaan.be door in te loggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

Let wel: De wachtlijst geldt tot en met 7 oktober 2022 voor alle kinderen. Alleen voor kleuters geboren in 2020 geldt de wachtlijst tot en met 30 juni 2023.

Inschrijven voor het 3de of 6de leerjaar kan op afspraak via secretariaat@freinetschooldepluim.be